Project Fakkel 2000

×
Ga terug naar het overzicht

Mij is gevraagd een presentatie te houden over de samenwerking met onze lokale partners in Kameroen, voor de toekomst van kinderen en jongeren die blind zijn.

In 1998 kwamen mijn man Nanne en ik in contact met een jongere uit Kameroen die zelf ook niet kon zien. Vanwege zijn schrijnende situatie boden wij hem opvang in ons gezin.

Het was zijn droom de ellendige leefsituatie van zijn lotgenoten te verbeteren via onderwijs, want van de Kameroense overheid hoeven zij niets te verwachten. Aan de vooravond van het nieuwe millennium richtte ik daarom stichting Fakkel 2000 op. Ik wil hier graag meer over vertellen op de presentatie avond.

De presentatie wordt gehouden op dinsdagavond 22 november om 20.00 uur in parochiehuis St. Jan, rechts naast de kerk, Holkerstraat 36 te Nijkerk.

Als belangstellende bent u van harte welkom.

Truus Jonkers.

Ga terug naar het overzicht